алекс,няма ли да се саберем някаде в пловдив и да продалжим вси4ки кам хижата,хем така 6те направим 6ествие,а и се надявам колегите от софия да се саберем някаде и да доидем заедно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщениеми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...
Comment
-
Идеята е именно тази - всички се събираме в Пловдив, и после потегляме към хижата в колона. Пътя от Пловдив до там е около 30-32км, местността е красива, самия път на места е супер, на други - не толкова, но в общи линии няма страшни участъци. Прилагам ви малко снимки от разузнаването днес - макар че уцелихме най-ш..ното време, което можеше да бъде. Страшен дъжд и мъгла нагоре. Надявам се обаче на 25 времето да е ОК - ако имате познати шамани, сега е момента да започнете да им носите пилета и боб за молитвите за слънце
Така, на снимка 1 виждате част от пътя след отбивката към самата хижа (дето всъщност е по-лошия път), на снимки 2 и 3 - самата отбивка - показвам ви ги с цел да се порадвате от сега на природа
На снимка 4 е стаята с три легла на първия етаж - на горните два са абсолютно същите.
На снимка 5 - стаята с едно двойно и едно единично легло, с терасата - еднакви на 2 и 3 етаж (дори на втория етаж имаше TV-та). На сн.6 - санитарните възли.
На последните снимки - "трапезарията" където ще е купоня, и поляната, на която смятаме да подредим колите - дай Боже да е хубаво или поне сухо времето.
Управителя се съгласи да ни отвори поляната (ще отреже част от оградата ...) единствено при условието че е сухо, и че няма да правим простотии ! ! !
По-късно ще ви обясня и някои подробности и промени, които се налагат с цел да мине организацията по-гладко.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 18:55.
Comment
-
Прилично си изглижда хижата.
Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.
Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
Червена и черна ,размер - XL по 1 бр./по една от всеки вид/
Червена и черна ,размер - М по 1 бр. /по една от всеки вид/ -
Без значение .
Списъка расте и май ,ще хванеме цената.Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 20:25.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеПрилично си изглижда хижата.
Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.
Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
Червена и черна ,размер - XL по 1 бр.
Червена и черна ,размер - М по 1 бр.
Списъка расте и май ,ще хванеме цената..
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
E то всички искаме с Мартини?!? Или ще има и варианта без мартинито...
Ъъъъ...и аз искам МартиниAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Нова важна информация за ВСИЧКИ които ще присъстват на вечерята и ще спят в хижата :
1. Стаите заявени до момента са както следва :
- стая с три легла - 3бр
- стая с двойно и единично легло - 14 бр (на втори и трети етаж)
Същите ще ни бъдат осигурени с малката подробност, че на трети етаж почти няма да имаме стаи - там ще бъдат почиващите в хижата. Според списъка, даден ми от управителя, ще има свободни :
- стая за двама - 8 бр
- стая за трима (с три единични или двойно и единично легло) - 14 бр
Както виждате - предостатъчна бройка. Напомням, че ако двама човека спят в стая с три легла, се заплащат само реално ползваните легла.
2. Договорена бе и сумата за капарото, която реално ще се използва, за да се закупят заявените продукти за вечерта. Сумата ще бъде обсъдена на пловдивската среща утре (12.07), и се надявам да нямаме трудности.
3. В трапезарията има аудио-система с DVD-плеър, така че идеята за DJ-ея отпада.
4. След днешния разговор с управителя на хижата уточнихме с цел по-лесно приготвяне, сервиране и разплащане за вечерята да се организираме в менюта. След умуване съгласно заявките на хората, стигнахме до консенсус да имаме 3 менюта,а именно :
- вариант А - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); свинска пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 9.00лв (с 3 филийки хляб);
- вариант Б - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); пилешка пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 8.50лв (с 3 филийки хляб);
- вариант В - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); скара (например два кифтета с един кебапче - без символики плиз) - на цена от 8.00лв (с 3 филийки хляб).
Допълнително смятаме да има панирани пилешки хапки - ще ми трябва прибизителна бройка и за тях. Мисля, че малки размествания във менютата няма да са проблем - примерно някой да не иска картофи, или да иска едно кебапче повече ...
Бирата и безалкохолните са заявени с приблизителна бройка - примерно по средно 2 бири на човек (щото някои няма да пият и ще има повече за бираджиите), и по също толкова безалкохолни. Отделно от тази заявка на бара ще има допълнително бира и безалкохолно. Алкохола (твърдия демек) се разбрахме да си го носим ние. Не забравяйте, че това е хижа, а не хотел и продуктите се зареждат за всяка седмица по веднъж - затова се налага да правим такива уговорки...
Предните ви заявки за храна ще бъдат преработени спрямо по-горе посочените менюта - ако някой има допълнителни претенции, имаме време до вторник-сряда да се коригираме.
Знам че се повтаряме, и за някои ще е досадно, но наистина това е най-добрия вариант да минем по-лесно - така всеки според менюто си ще даде парите преди вечерята и ще избегнем хаоса в кухнята. Пиенето ще се поръчва и плаща на момента.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 02:14.
Comment
-
м да хижата е перфект важното е да не вали тогава .,
мека мебел таман за изтрезняване155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4aза вечерята добре може и де се повторят някоиии работии , ама с това 2 бири на човек Алекс с хората от пазарджик какво сме ти направили бре????
И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте
.... кой колкото може да изпие
А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купонLast edited by milenamr; d.m.y г., 02:26.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеСпокойно
И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте
.... кой колкото може да изпие
А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купонвече сам спокоен , но пак за секи случаи викам да си взема една каса у багажника
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
За меню аз искам вариант А... Незнам само това с скобите за избор ли е, но както и да стане нямам претенциЗа алкохола казах, че не пия грам
Алекс би ли пуснал пак една табличка да видим настаняването какво се реши в крайна сметкаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
за срещата
Колеги,чак сега видях темата
Ако има вьзможност-пишете ме и мен
1 стая за двама/ако има с ТВ и тереса/-2-3 етаж
меню-1А и 1Б+2 бири и 2 безалкохолни
2бр тениски/1 червена L и 1черна S с Мартинито/
стикер за срещата и стикер с ник,ако не е кьсно
ПоздравиAlfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщениепривет и от мен колеги,
и аз потвърждавам 2-а души:
1. стая на 2-и или 3-и етаж - едно двойно и едно/две единични легла, със санитарен възел, с тераса;
2. вечеря:
вариант Б + бира + безалкохолно - 2 бр.
панирани пилешки хапки - 1 бр.
3. стикер за срещата + стикер с ник-а
4. тениски - 2 бр. - една черна с мартинито и една червена без мартинито, размер "L" и за двете.
P.S.: към колегата AlfaUser - размера на тениските съм го коригирал по темите - и двете да са "L"
благодаря предварително и доскоро
полсеписа към колегата Alfa User е също нов и му благодаря за отговораLast edited by Madjo; d.m.y г., 22:47.Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
Comment